Το Chimera, το εργαλείο του jailbreak στο iOS 12, ενημερώνεται με διορθώσεις

Το Chimera έχει κυκλοφορήσει μια νεα ενημέρωση για σήμερα. Το εργαλείο που επιτρέπει το jailbreak στο iOS 12 και ακόμη και να εγκαταστήσετε tweak στο iPhone XS και το iPhone XR (αυτό που δεν προσφέρει το Unc0ver) διορθώνει κάποια σφάλματα που συναντούν οι χρήστες. 
Η πρώτη αλλαγή που ανακοινώθηκε είναι ένα καλύτερο ποσοστό επιτυχίας για να πραγματοποιήσετε το jailbreak. Αυτό το σημείο είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον για εκείνους που θα κάνουν jailbreak σε ένα iPhone ή iPad τους για πρώτη φορά με το εργαλείο. Επιπλέον, η ενημερωμένη έκδοση διορθώνει ένα σφάλμα που εμφανίστηκε με την προηγούμενη έκδοση που εγκατέστησε το αυτόματο RootFS (σύστημα αρχείων ρίζας). Επιδιορθώνει επίσης ένα σφάλμα που διακόπτει ορισμένες εφαρμογές, όπως το Spotify, το Bitwarden, το Steam Link και άλλα.

Αυτή η ενημέρωση για το Chimera μπορεί να είναι ένα πρόβλημα εάν χρησιμοποιείτε το RocketBootstrap. Υπάρχουν δύο επιλογές: Αναβάθμιση του RocketBootstrap στην έκδοση 1.0.6 στην πηγή του BigBoss ή αναβάθμιση σε έκδοση 1.0.7 beta (που παρέχεται από το CoolStar) στην πηγή Chimera.

Η έκδοση 1.0.6 της Chimera είναι διαθέσιμη τώρα στο Chimera.sh


Post a Comment

0 Comments